• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
elektrische fiets Amsterdam

Elektrische fiets Amsterdam

Al jaren bepaalt de fiets het straatbeeld van Amsterdam. Een nieuwe ontwikkeling is de opkomst van de elektrische fiets. Steeds meer Amsterdammers gaan de voordelen van de elektrische fiets inzien. Ook als u tegenwind hebt kunt u zich met de elektrische fiets moeiteloos verplaatsen door Amsterdam. Zo hoeft u geen gebruik te maken van de auto of scooter die Amsterdam zo vervuilen. Door de elektromotor stoot de elektrische fiets immers geen uitlaatgassen uit. Zo draagt de elektrische fiets bij aan een prettig en schoon verkeer in Amsterdam. Ook vermindert de elektrische fiets het verkeerslawaai in Amsterdam. De motor waarmee de elektrische fiets is uitgerust maakt namelijk nauwelijks geluid. De elektrische fiets is daarom een geluidsarm alternatief voor de brommer of scooter die in Amsterdam voor zoveel geluidsoverlast zorgen.

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Daarom bieden wij een ruime keuze in elektrische fietsen. Onze elektrische fietsen zijn verdeeld in vier segmenten: Urban, Sportief, Comfort en Compact. Zo hebben wij voor elke situatie een geschikte fiets in ons aanbod. Maakt u vooral kortje ritjes binnen Amsterdam. Wellicht is een “Urban” elektrische fiets dan iets voor u. Maar ook als u als inwoner van Amsterdam op zoek bent naar een elektrische fiets voor meer sportieve doeleinden, kunt u goed bij ons terecht. Voor welk doeleinde u dan ook een elektrische fiets zoekt, bij ons bent u verzekerd van kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in de elektrische fiets? Op onze website kunt u verschillende elektrische fietsen met elkaar vergelijken. Maar natuurlijk kunt u ook gewoon bij ons langskomen. In onze winkel in Amsterdam West staan al onze elektrische fietsen gebruiksklaar uitgestald. U kunt hier onze elektrische fietsen met uw eigen ook bekijken en ook een proefritje maken. Wij staan graag voor u klaar om te helpen met het kiezen van een elektrische fiets die bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Locatie

U vind onze winkel in Amsterdam aan Baionen 6.

Meer informatie? Ga naar onze vestiging in Amsterdam of bekijk ook eens onze pagina's over:

 

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!