• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Den Bosch

Scootmobiel bij Mango Den Bosch


Wanneer u graag zelfstandig de deur uitgaat maar lichamelijk beperkt wordt, is de scootmobiel de ideale oplossing. Met een scootmobiel wordt het weer vanzelfsprekend om erop uit te gaan en kunt u gemakkelijk uw eigen tijd in te delen. Een scootmobiel is een levensveranderlijke aanschaf en een zeer persoonlijke keuze. Daarom is het belangrijk om een goede afweging te maken in welk model bij u past. Het is goed om duidelijk voor ogen te krijgen waar u de scootmobiel voor wilt gebruiken, bijvoorbeeld voor buitenshuis of veel binnenshuis. Daarnaast hangt de keuze voor een scootmobiel af van uw gewenste maximale snelheid, de mate van wendbaarheid en de afstanden die u met de scootmobiel wilt afleggen. Mango Mobility helpt u graag bij het maken van uw juiste keuze. Heeft u al een bepaalde scootmobiel op het oog? Onze ervaren mobiliteitsspecialisten rijden met demonstratiebussen door heel Nederland, waardoor u de scootmobiel in Den Bosch geheel gratis en vrijblijvend in uw eigen vertrouwde omgeving kunt uitproberen.

Met de Scootmobiel door Regio Den Bosch

Hoe fantastisch zou het zijn om de omgeving van Den Bosch te verkennen met uw scootmobiel? Heerlijk met de scootmobiel langs de Maas naar Alem of naar Heusden en genieten van het wijdse uitzicht waarover Marsman dichtte, de prachtige natuur van de verspreid liggende wielen, herinneringen aan een vroegere tijd toen dijkdoorbraken bij de risico's van het leven hoorde in het land van Maas en Waal. Maar misschien wilt u gewoon uw slag slaan in de gezellige winkelstraten van Den Bosch, een hapje eten in een van de knusse restaurants of genieten van een avondje uit. Met uw scootmobiel is het onbezorgd genieten in Den Bosch. Genieten van de vrijheid met uw nieuwe scootmobiel, zonder beperkingen. En uiteindelijk weer terug naar huis, terug naar Den Bosch, terug naar zoete lieve Gerritje. Hoe fantastisch kan het leven zijn?

Woont u in regio Den Bosch?

Dan kunt u scootmobielen bekijken bij Mango Mobility! Sinds kort heeft Mango zich gevestigd in Den Bosch waardoor u heerlijk dichtbij kunt oriënteren op uw perfecte scootmobiel.

Informatiepakket aanvragen

Locatie

 
 
De dichtstbijzijnde winkel van Mango vind u in Den Bosch.

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of de Pagina over Mango Den Bosch. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Mango maakt ruimte: tot 40% korting!

Magazijnopruiming bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 40% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie

Wilt u graag proefrijden op één van onze producten, maar bent u niet in staat naar de winkel te komen? Bel dan naar 0800 2002 (gratis) voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Heeft u recht op subsidie?

Gemeentes subsidiëren de aanschaf van scootmobielen door middel van een PGB (Persoons gebonden budget). We helpen u graag bij uw aanvraag.

logoMangoMobilityPlusGray Subsidie informatie

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!