• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel Utrecht

Scootmobiel Utrecht

Veel mensen in Utrecht die slecht ter been zijn gaan niet meer zo vaak de deur uit. Jammer, want dit betekent direct een beperking voor het sociale leven. Met eenvoudige aanpassingen in het dagelijks leven kunnen deze mensen veel beperkingen weggenomen worden. Denk bijvoorbeeld aan een scootmobiel. Met een scootmobiel mag u in Utrecht zowel over het fietspad als de stoep rijden. Bovendien is het een heerlijk vervoersmiddel, het rijdt op een elektromotor. Dit houdt in dat de scootmobiel geen uitlaatgassen uitstoot – zo blijft Utrecht schoon en fris.

Scootmobiel in het dagelijks gebruik

De scootmobiel kan gewoon thuis worden opgeladen, wat het tot een gebruiksvriendelijk vervoersmiddel maakt. Met de scootmobiel kunt u in Utrecht eenvoudig even naar de supermarkt (bijvoorbeeld het winkelcentrum Groeneweg) of langs bij familie en vrienden. Kortom, u kunt overal naar toe en bent in Utrecht weer helemaal mobiel. 

Bent u op zoek naar een scootmobiel in Utrecht? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres. Mango heeft verschillende winkels, verspreid over heel het land maar in het bijzonder natuurlijk de vestiging Utrecht. U vindt ons aan de franciscusdreef 74. U kunt bij ons iedere scootmobiel in ons assortiment persoonlijk uitproberen.

Mocht u niet in staat zijn om naar onze winkel te komen, dan kunt u er ook voor kiezen ons op te bellen. Wij komen persoonlijk bij u langs in regio Utrecht en laten u onze scootmobielen zien. Dit is mogelijk dankzij de mobiele showroom van Mango. en zelf uitproberen. Mocht u niet in staat zijn om naar een van onze winkels te komen, dan kunnen wij ook persoonlijk bij u in Dordrecht langskomen. Dankzij onze mobiele showroom kunt u ook thuis in Dordrecht een scootmobiel van Mango uitproberen. Een van onze adviseurs kan u bovendien alles vertellen over de mogelijkheden. Natuurlijk verlenen wij deze service gratis en compleet vrijblijvend. 

Als u een scootmobiel koopt bij Mango Mobility denken wij graag met u mee. Daarom is het bij ons mogelijk om uw scootmobiel aan te passen, zodat deze helemaal bij u past. U wilt immers nog jaren vooruit kunnen met uw nieuwe scootmobiel. Wij hopen u snel te zien – hopelijk bent u net zo enthousiast over onze scootmobielen als wijzelf. En wellicht rijdt u dan straks door Utrecht met een  echte scootmobiel van Mango!

Informatiepakket aanvragen

Locatie

 

 
De dichtstbijzijnde winkel van Mango vind u in Utrecht.

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of de Pagina over Mango Utrecht. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Aanbod scootmobielen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!