• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
elektrische fiets Den Bosch
 

De voordelen van een elektrische fiets

Iedere fietser heeft het de afgelopen jaren opgemerkt; de onstuitbare opmars van de elektrische fiets. En dat is niet voor niets. De e-bike, zoals de fiets met elektrische ondersteuning heet, kan u de vrijheid teruggeven van het fietsen. De trapondersteuning helpt u als het wat minder gaat en zorgt er zo voor dat u weer goed thuiskomt. Daarnaast vergroot de fiets uw bereik, waardoor langere afstanden fietsen weer tot de mogelijkheden behoort. En met een behulp van de elektrische fiets blijft u in beweging, een belangrijke factor voor een gezond lichaam.

Fietsen in omgeving Den Bosch

Den Bosch is een uitstekend vertrekpunt voor mooie dagtochten. Zowel in als om de stad bent u met de elektrische fiets mobiel. Zo spaart u uw energie tijdens ritten in de stad, maar kunt u ook schitterende dagtochten maken in de omgeving en de natuur. Maak bijvoorbeeld eens een tocht over het Nationale Landschap 'de Loonse- en Drunense Duinen', beleef er de unieke natuur van duinen en bossen. Het is een tocht die u niet snel weer zult vergeten. Een aanrader is ook de tocht door de Maas-uiterwaarden, ten noorden van de stad. U kunt de route volgen die Natuurmonumenten er heeft uitgezet. Die brengt u in de uiterwaarden, het domein van talloze soorten vogels en andere dieren. Onderweg komt u onder andere langs een vogelkijkhut, kunt u pootjebaden in een getijdenkreek van de Maas en gaat u met het pontje de rivier over. De authentieke Maasdorpjes die op de route liggen spreken ook zeer tot de verbeelding. De route is met zijn lengte van meer dan 20 kilometer uitermate geschikt voor gebruikers van de elektrische fiets. 

De Mango Mobility winkel in Den Bosch

Mango Mobility was al uw dealer van mobiliteit in diverse vestigingen, verspreid over heel Nederland. Sinds kort kunt u ook terecht in onze winkel in Den Bosch, waar u keuze heeft uit diverse modellen elektrische fietsen van de merken QWIC, Vogue en van Raam. De Store Manager is u vanzelfsprekend van dienst voor een advies op maat.

De dichtstbijzijnde winkel van Mango vind u in Den Bosch.

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of de Pagina over Mango Den Bosch. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!