• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Brommobiel Den Bosch
 

De voordelen van een brommobiel

U bent vast bekend met de voordelen van een fiets, een scooter of een auto. Maar heeft u weleens nagedacht over wat een brommobiel voor u kan betekenen? Met zo'n voertuig beschikt u over een comfortabele vierwieler, die valt onder de regels van een brommer. Vanwege de snelheidsbeperking van 45 km/h heeft u alleen een brommercertificaat nodig om hem te mogen besturen. Ook zit u met dit voertuig niet vast aan een parkeerplaats; u parkeert hem eenvoudig dichtbij uw bestemming en hoeft daardoor geen grote afstanden te lopen.
Brommobielen zijn technisch vaak goed uitgerust, met schijfremmen, verwarming en een bereik tot wel 100 km/h. In onze elektrische modellen verplaatst u zich ook nog eens stil en schoon. Zo bent u zowel binnen als buiten de stad een graag geziene bestuurder. 

Op pad in de omgeving van Den Bosch

Den Bosch is een uitstekend vertrekpunt voor tochten met uw brommobiel. In de stad bent u met het stille en schone voertuig uiterst flexibel; voor een dagje lekker winkelen, of het ontdekken van een (andere) stad. Ook buiten de stad kunt u met uw vierwieler goed uit de voeten. Trek er eens op uit, naar de Loonse- en Drunense Duinen bijvoorbeeld, een Nationaal Park met indrukwekkende zandduinen en bossen. Ten noorden van de stad kunt u genieten van de uiterwaarden van de Maas. Op een route van Natuurmonumenten trekt u door de uiterwaarden van de rivier, een eldorado voor vogels en andere dieren. Tijdens de tocht kunt u onder andere genieten van een kijkhut, pootje baden in een getijdenstroompje, een oversteek met de veerpont en het bezichtigen van enkele authentieke dorpjes. 

Mango Mobility winkel in Den Bosch

Mango Mobility was al uw dealer in mobiliteit met diverse vestigingen, verspreid over heel Nederland. Sinds kort kunt u ook terecht in onze winkel in Den Bosch, waar u kennis kunt maken met drie verschillende brommobielen; de eenpersoons City Car A50, de 2 persoons City Car A100 en de Urban Car ZIP. De Store Manager voorziet u graag van advies op maat en natuurlijk kunt u het gemak van een brommobiel ervaren tijdens een proefrit.
 

Locatie

 

 
 
De dichtstbijzijnde winkel van Mango vind u in Den Bosch.

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of de Pagina over Mango Den Bosch. Bekijk voor meer informatie over elektrisch vervoer bij u in de buurt:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische brommobielen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

45 kilometer auto's

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Km

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Km

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!