• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
E-bikes amsterdam

E-Bikes Amsterdam

De laatste tijd worden e-bikes steeds vaker in Amsterdam gespot. E-bikes zijn de nieuwe trend onder Amsterdammers die zich op een prettige en effectieve manier  van A naar B willen verplaatsen. Dit is niet verwonderlijk. E-bikes hebben namelijk nogal wat te bieden. Als u bijvoorbeeld in Amsterdam woont en werkt en wel wilt fietsen naar uw werk, maar niet bezweet wilt aankomen als u tegenwind hebt, dan kan een e-bike de oplossing zijn. Op die manier kunt u de auto of scooter laten staan. Auto's en scooters zijn een grote bron van luchtvervuiling in Amsterdam. E-bikes zijn uitgerust met een elektromotor, en stoten daarom geen uitlaatgassen uit. Daarom dragen e-bikes bij aan een schoner leefklimaat in Amsterdam. Een ander voordeel van e-bikes is dat ze nauwelijks geluid maken. Waar brommers, scooters en auto's in Amsterdam voor nogal wat geluidshinder zorgen, zijn e-bikes het geluidsarme alternatief. Zo dragen e-bikes bij aan een prettiger verkeer in Amsterdam.

Bent u geïnteresseerd in e-bikes? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Daarom hebben wij een breed assortiment in e-bikes. Onze e-bikes zijn onderverdeel in vier segmenten: Urban, Sportief, Compact en Comfort. Zo hebben wij voor elke situatie geschikte e-bikes in ons assortiment. Maakt u bijvoorbeeld vooral korte ritjes binnen Amsterdam? Dan zijn de de “Urban” e-bikes wellicht iets voor u. In ons e-mobility experience center in Amsterdam staan al onze e-bikes gebruiksklaar uitgestald. Hier kunt u onze e-bikes met uw eigen ogen bekijken en zelfs een proefritje maken in de winkel of de directe omgeving. Al onze e-bikes zijn lichtgewicht en van de hoogste kwaliteit. Wij zijn voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van e-bikes. Zo mag u met een e-bike van Mango Mobility gezien worden in Amsterdam.

Informatiepakket aanvragen

Locatie

U vind onze winkel in Amsterdam aan Baionen 6.

Meer informatie? Ga naar onze vestiging in Amsterdam of bekijk ook eens onze pagina's over:

 

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!