• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
De beste elektrische fietsen

De beste elektrische fietsen

Elektrische fietsen worden de laatste tijd steeds populairder. Dit is niet verwonderlijk – elektrische fietsen zijn misschien wel het beste alternatief voor gemotoriseerd vervoer. Ook is de elektrische fiets een van de beste transportmiddelen als u bijvoorbeeld wilt fietsen naar uw werk, maar wilt voorkomen dat u al te veel transpireert. Elektrische fietsen maken het vervoer net iets gemakkelijker, zonder dat ze uitlaatgassen uitstoten. Daarom zijn elektrische fietsen wellicht de beste keuze voor wie net dat duwtje in de rug wenst. Bovendien waarborgt de elektrische fiets de beste mobiliteit – met een elektrische fiets staat u nooit in de file en bent u onafhankelijk van het openbaar vervoer.

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrische fietsen. Daarom hebben wij de beste elektrische fietsen in ons assortiment. Onze elektrische fietsen hebben niet alleen de beste lichtgewicht frames – ook zijn ze uitgerust met de beste accu's. Hierdoor kunt u met de elektrische fietsen van Mango Mobility de beste gebruiksvriendelijkheid ervaren. Niet alleen zijn onze elektrische fietsen stevig, ze gaan ook lang mee, zowel als u kijkt naar duurzaamheid als actieradius. Kortom onze elektrische fietsen zijn van de beste kwaliteit die er beschikbaar is. Met de elektrische fietsen van Mango Mobility maakt u de beste keuze, zowel voor uw gebruikscomfort als het milieu, en ook voor uw portemonnee.

Mango heeft de beste elektrische fietsen

Overweegt u elektrisch te gaan fietsen. Of wilt u zich oriënteren op welke elektrische fietsen de beste optie voor zijn. Dan is Mango Mobility waarschijnlijk de beste plek om elektrische fietsen uit te proberen. Wij zijn u graag van dienst door met u op zoek te gaan naar de beste elektrische fietsen voor u en uw situatie. Onze winkels zijn verspreid door heel het land. Schroom niet om een keer een kijkje te nemen en onze elektrische fietsen uit te proberen. Wij helpen u graag met het maken van de beste keuze.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!