• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
E-Bike Amsterdam

E-Bike Amsterdam

De laatste jaren is de e-bike in Amsterdam sterk in populariteit gestegen. Dit is niet verwonderlijk. Juist in een stad als Amsterdam is de e-bike namelijk ideaal. De e-bike is de oplossing als u op zoek bent naar een balans tussen een sportieve levensstijl en comfort. Met de e-bike kunt u binnen Amsterdam immers ook met tegenwind naar uw werk fietsen zonder dat u bezweet aankomt. Zo is de e-bike een plezierig alternatief voor de auto. Bovendien bent u met de e-bike in Amsterdam onafhankelijk van het openbaar vervoer. Juist waar u vanwege de langere afstanden in Amsterdam normaal gesproken voor een ander vervoersmiddel dan de fiets zou kiezen, kunt u met de e-bike direct op pad. Zo bent u in Amsterdam met de e-bike altijd mobiel.

Het voordeel van de e-bike in vergelijking met de scooter of brommer, is dat de e-bike geen verbrandingsmotor heeft. Hierdoor stoot de e-bike geen uitlaatgassen uit, terwijl hij u wel trapondersteuning geeft. Zo draagt de e-bike bij aan een schoner Amsterdam. Met de e-bike kiest u voor een milieuvriendelijk vervoersmiddel, die helemaal bij Amsterdam als duurzame stad past.

Het grote voordeel van de e-bike ten opzichte van de auto is dat u met de e-bike eenvoudig door het hectische verkeer van Amsterdam manoeuvreert. Bovendien hoeft u met de e-bike niet op zoek naar een parkeerplek. Zeker in Amsterdam, waar parkeren over het algemeen prijzig is, is dit een groot voordeel.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de e-bike? Dan bent u bij Mango Mobility aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Daarom hebben wij een ruim aanbod in e-bikes. Kom eens langs in onze winkel in Amsterdam! Hier kunt u de e-bike zelf zien en uitproberen. Onze medewerkers staan u graag bij met kundig advies. Wij helpen u graag met het vinden van een e-bike die bij u past.

Informatiepakket aanvragen

Locatie

U vind onze winkel in Amsterdam aan Baionen 6.

Meer informatie? Ga naar onze vestiging in Amsterdam of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!