• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland
Actieradius Elektrische fiets

Actieradius elektrische fiets

Als u een elektrische fiets koopt, wilt u natuurlijk graag weten hoever u kunt fietsen zonder tussendoor de accu op te laden. Dit wordt de actieradius genoemd. De actieradius van een elektrische fiets hangt af van verschillende factoren. In de eerste plaats hangt de actieradius af van de capaciteit van de accu. Als de accu meer energie kan opslaan heeft de elektrische fiets een grotere actieradius. Maar ook een aantal andere factoren hebben een belangrijke invloed op de actieradius van uw elektrische fiets. Zo heeft het gewicht en de weerstand van uw elektrische fiets invloed op de actieradius. Een lichtgewicht elektrische fiets zal daarom een grotere actieradius hebben. Als u een elektrische fiets heeft kunt u ook zelf de actieradius maximaliseren door regelmatig de banden op te pompen. Met harde banden heeft uw elektrische fiets minder weerstand; dit resulteert in een groter actieradius. Het voordeel van een elektrische fiets is dat u bij tegenwind niet al te hard hoeft te trappen. Maar dit betekent wel dat uw accu iets sneller leegraakt. Ook de omgevingstemperatuur beïnvloedt de actieradius van uw elektrische fiets: bij een lagere temperatuur kan de accu minder energie opslaan. Helaas loopt de capaciteit van accu's, en daarmee de actieradius, na verloop van tijd vaak terug. Daarom is het bij het kiezen van een elektrische fiets belangrijk om voor een fiets met een hoogwaardige accu te kiezen, zodat een goede actieradius gewaarborgd blijft. 

Grote actieradius bij de fietsen van Mango Mobility

Mango Mobility is gespecialiseerd in elektrisch vervoer. Wij bieden een breed scala aan elektrische fietsen. Al onze elektrische fietsen zijn lichtgewicht. Dit resulteert, samen met de hoge kwaliteit van onze accu's, in een hoge actieradius. Met onze elektrische fietsen kunt u dus lang rijden. Zo bent u met een elektrische fiets van Mango Mobility altijd mobiel. Ontdek daarom bij ons welke elektrische fiets bij u past!

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de aanbodpagina elektrische fietsen of bekijk ook eens onze pagina's over:

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Topmerken onder één dak

Mango heeft elektrische fietsen voor iedere toepassing en voor ieder budget: van de snelle speed pedelecs van Stromer en het uitgebreide Nederlandse assortiment van QWIC tot de prijsvriendelijke modellen van Vogue. Bij Mango kunt u ook terecht voor de aangepaste driewielfietsen van Van Raam of een stijvolle elektrische bakfiets van Johnny Loco. 

Meer informatie? Vraag de gratis catalogus met actieprijslijst aan of bel met ons klantenserviceteam via 0800 - 2002 (gratis nummer) voor het maken van een proefrit.

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Onze Elektrische fietsen

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!