• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
 • Gekwalificeerde servicemonteurs
 • 12 winkels door heel Nederland
Scootmobiel kopen

Klaar om een scootmobiel te kopen?

Heeft u weleens overwogen een scootmobiel te kopen? Wanneer het steeds lastiger wordt om er zelfstandig op uit te gaan, bijvoorbeeld omdat u slecht ter been bent, is het kopen van een scootmobiel het overwegen waard. Een scootmobiel maakt u immers niet afhankelijk van anderen en zo kunt u uw eigen tijd indelen. Dankzij het kopen van een scootmobiel geniet u van allerlei voordelen. U kunt uw sociale contacten makkelijker onderhouden, u kunt boodschappen doen zonder grote lichamelijke inspanningen en u kunt weer zorgeloos genieten van de natuur! Door een scootmobiel te kopen kunt u zich vrij, snel en onafhankelijk bewegen. Tallozen zijn u voorgegaan en nagenoeg iedereen zal beamen dat een scootmobiel uw investering dubbel en dwars waard is.

Tips bij het kopen

U doet er verstandig aan om eerst goed uw eigen wensen en eisen op een rij te zetten. Scootmobielen zijn namelijk verkrijgbaar in veel soorten en maten waardoor het kiezen van de juiste scootmobiel een voorbereiding goed doet. Bespreek bijvoorbeeld eens met uw vrienden of familie waar u naar opzoek bent, zodat zij u helpen de juiste keuze te maken. Ook het aanvragen van offertes kan u helpen bij het maken van een keuze. 8 tips waar u over na kunt denken voor u een scootmobiel koopt:

Hoeveel wielen heb ik nodig?

Wilt u op stap met drie of vier wielen? Een scootmobiel met drie wielen is aan te raden als u waarde hecht aan een uiterst wendbaar en lichte scootmobiel. De vier wiel scootmobiel haalt een hogere snelheid. Naast de hogere snelheid is de vier wiel scootmobiel aan te raden als u langer op pad bent met de scootmobiel.

Met welke snelheid wil ik op pad?

Wij hebben scootmobielen met maximumsnelheden variërend van 6 tot 22 kilometer per uur. De scootmobiel van 22 kilometer per uur is overigens simpel in te stellen op een lagere snelheid. Door aan de draaiknop te draaien of tiptoetsen te gebruiken op de scootmobiel, kunt u de snelheid altijd omlaag brengen. De snelheid van 22 kilometer per uur is goed te vergelijken met een fietser.

Hoe hoog is het comfort?

Gaat u langere tochten maken? Dan is comfort misschien wel de belangrijkste overweging die u moet meenemen. Een ergonomisch verantwoorde stoel en vering bepalen hierbij een rol in het comfort. Een proefrit is hiervoor natuurlijk noodzakelijk.

Formulier

Vul uw gegevens in

Meer weten over scootmobielen?

Profiteer nu: tot 33% korting!

Deze maand bij Mango: de kortingen lopen op tot wel 33% op vaste en vouwscootmobielen! Dit is zolang de voorraad strekt.

Al onze prijzen zijn bovendien inclusief bijkomende kosten als bijvoorbeeld rijklaarmaken. Bij alle vaste scootmobielen krijgt u bovendien 1 jaar gratis Mango pechhulp i.s.m. ANWB.

Bel voor meer informatie 0800 2002 (gratis) of vraag de catalogus met actieprijslijst aan!

Vraag direct de catalogus
met actieprijslijst aan

Gegarandeerd Mango

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Landelijke thuisservicedienst
 • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Waar ga ik de scootmobiel voor gebruiken?

 • Wil ik de scootmobiel meenemen in de auto?
  Op pad met de scootmobiel in de kofferbak van de auto? Dan wilt u een opvouwbare scootmobiel kopen. Bent u dit niet van plan, is het verstandig om een vaste scootmobiel te kopen.
 • Hoe ver wil ik rijden?
  De scootmobielen van Mango Mobility hebben standaard een actieradius van 70 kilometer. Wilt u langer kunnen genieten van uw scootmobiel? Geen probleem, als u dit doorgeeft aan uw adviseur, helpt hij graag uw actieradius vergroten.
 • Ga ik op pad met boodschappen?
  Gaat u vaak boodschappen doen? Of heeft u zelf een hoger lichaamsgewicht? Wij adviseren u in een solide scootmobiel die u dient voor het doel wat u voor ogen heeft.

Een scootmobiel kopen via Mango Mobility

Mango Mobility begrijpt dat het geen gemakkelijke keuze is om een scootmobiel te kopen. De investering is groot, maar de duurzaamheid van de scootmobiel ook; de aankoop van een scootmobiel doet u voor de rest van uw leven. Daarom is het van belang goed geïnformeerd te worden over het kopen van een scootmobiel. Mango Mobility neemt graag met u uw wensen door en adviseert zo goed mogelijk in welke scootmobiel bij u past. Zo kunt u kiezen voor een vaste scootmobiel, waarmee u ver en hard kunt rijden. Maar wanneer u van plan bent de scootmobiel in de auto mee te nemen, is de opvouwbare scootmobiel een goede optie. Wilt u een scootmobiel kopen maar eerst proberen in uw eigen omgeving? Dagelijks rijden er demonstratiebussen van Mango Mobility door heel Nederland waardoor u de scootmobiel die u op het oog hebt kunt proberen. Dit kan ook in onze showrooms, Mango Mobility heeft winkels door heel Nederland. Kies voor de dichtstbijzijnde winkel bij u in de buurt om uw scootmobiel uit te kiezen.

Wilt u hulp bij het kopen van een scootmobiel? U kunt de tips beantwoorden en naar ons toe mailen. Wij weten exact welke modellen scootmobielen er bij uw vraag aansluiten. Vul hiervoor het contactformulier in en wij adviseren u per telefoon of natuurlijk bij u thuis.

Informatiepakket aanvragen

Meer informatie? Ga naar de scootmobiel aanbodpagina of bekijk ook eens onze pagina's over:

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Gratis thuisdemonstratie scootmobiel

Probeer nu geheel vrijblijvend in uw thuisomgeving verschillende scootmobielen. Rijdt uw scootmobiel gemakkelijk door het tuinhek en past deze goed in uw schuur?

Dit is belangrijk om te weten voordat u een scootmobiel aanschaft. Om gebruik te maken van deze gratis service, bel dan naar 0800 2002 (gratis) of klik hier voor een vrijblijvend advies bij u thuis!

Afspraak maken

Wilt u een scootmobiel huren?

Wilt u een scootmobiel of brommobiel huren voor een korte of lange periode, dan kan het met Mango Rent.

Een ideale oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u verandert van woonsituatie of wilt uitproberen of een scootmobiel wat voor u is en in uw dagelijks leven past.
Met Mango Rent heeft u keus uit verschillende scoot- of brommobielen welke u kunt huren voor 1, 3, 6 of 36 maanden.

Een hulpmiddel huren of leasen?

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Landelijke thuisservicedienst
 • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!