• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Speed Pedelec, de snelle elektrische fiets

De Speed Pedelec is de krachtpatser onder de fietsen. Waar een gewone elektrische fiets een maximale snelheid van 25 km per uur haalt weet de Speed Pedelec dit ruimschoots in te halen. Met trapondersteuning kan een maximum snelheid van 45 km per uur behaald worden. De Speed Pedelec weet de voordelen van een normale fiets en gemotoriseerd verkeer te combineren. Genieten van de buitenlucht, geen last van file en geen problemen met het zoeken naar een parkeerplaats. Dit zijn slechts enkele voordelen van deze elektrische fiets. Deze elektrische fiets kent verschillende modellen, waaronder vele gestroomlijnde en sportieve High Speed e-bikes.

Speed Pedelec Groningen

De Speed Pedelec wordt steeds vaker voor woon-werkverkeer gebruikt, en niet geheel onterecht. Want files vormen steeds meer een probleem. Met deze e-bike bent u sneller ter plaatse doordat u moeiteloos door het verkeer manoeuvreert. De gezonde buitenlucht zorgt ervoor dat u fris op het werk aankomt. Ook wordt de Speed Pedelec veel gebruikt voor toeristische dagtochtjes. Met trapondersteuning fietst u op een snelheid die bij u past. Er valt veel te ontdekken in Groningen. Bijvoorbeeld de prachtige Lauwersmeer route. Dit is een fietsroute van ruim 37 kilometer lang. De Lauwerszee werd in 1969 afgesloten van de Waddenzee. De binnenzee die ontstond heet het Lauwersmeer. u fietst hier door een uniek natuurgebied. Een andere mooie route is de fietsroute Westerkwartier. Deze is 55 kilometer lang. U fietst door de regio ten westen van de stad Groningen. Dankzij de trapondersteuning kan iedereen moeiteloos deze fietsroute volgen. Of u nu alleen gaat, met uw partner of met vrienden: fietsen was nog nooit zo leuk. 

Probeer de Speed Pedelec in Groningen uit

De snelle e-bike valt onder de bromfietsen. Hierdoor heeft u een helmplicht. Ook moet deze e-bike WA verzekerd zijn. Bovendien heeft u een bromfietsrijbewijs nodig. De Speed pedelecs van Mango zien er erg designvol uit. De accu is vaak mooi weggewerkt in het frame. De dikke banden zorgen dat schokken goed worden opgevangen. Wanneer u de fiets zelf zijn werk laat doen zonder actief mee te trappen behaalt u een snelheid van gemiddeld 19 kilometer per uur. Met actief meetrappen behaalt u snelheden van 35 tot maximaal 45 kilometer per uur. Wilt u de Speed pedelecs zelf uitproberen, kom dan naar onze winkel in Haren, Groningen. Onze vriendelijke medewerkers staan voor u klaar.

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!