• Gratis en vrijblijvend thuisadvies
  • Gekwalificeerde servicemonteurs
  • 12 winkels door heel Nederland

Eindhoven op de Speed Pedelec 

Gaat u iedere dag met de auto naar het werk, dan weet u als geen ander hoe moeilijk het is om door het drukke verkeer te komen. Files vormen een steeds groter probleem. Ook het zoeken naar een parkeerplaats is niet altijd even makkelijk. De Speed Pedelec is een snelle e-bike die maximaal 45 km per uur kan halen. Hiermee bent u snel op uw werk. De e-bike wordt steeds populairder. De normale elektrische fiets haalt snelheden tot 25 kilometer per uur. De Speed Pedelec is de krachtpatser onder de elektrische fietsen. Er zijn verschillende modellen in het assortiment, sportief & goed geveerd. Bij Mango Mobility vindt u uw perfecte fiets. 

Mogelijkheden met de Speed Pedelec 

Eindhoven is de lichtstad van Noord-Brabant. Eindhoven is een van de groenste steden van Nederland. Er zijn veel parken en plantsoenen te vinden. Ook zijn er veel fietspaden aangelegd. In Eindhoven valt er altijd wat te ontdekken, ook als u er al langere tijd woont. Een absolute aanrader is de fietsroute rondje Eindhoven. Deze begint bij het stationsplein. Van hieruit kunt u in vier richtingen fietsen. Deze variëren van 20 tot 75 kilometer. U ontdekt hier alle delen van Eindhoven. Een andere aanrader is de Liberation Route. Deze route leidt u langs de bevrijdingsroute, bekend van de Tweede Wereldoorlog. Met de Speed Pedelec fietst u moeiteloos ook de lange routes. U bepaalt zelf uw eigen snelheid. U kunt ervoor kiezen om zelf te fietsen of de e-bike zijn werk te laten doen. Ook kunt u kiezen voor trapondersteuning. Zo kan iedereen op zijn eigen tempo Eindhoven ontdekken. 

De Speed Pedelec in Eindhoven uitproberen 

Ook overtuigd van de vele voordelen van deze elektrische fiets? Deze topper mag u absoluut niet missen. U kunt deze nu vrijblijvend uit komen proberen bij Mango Mobility. Deze gestroomlijnde e-bike is niet alleen mooi om te zien, ook wint deze steeds meer aan populariteit. De e-bike van de toekomst, zo kunnen we de Speed Pedelec ook wel noemen. De sterke motor neemt ook moeiteloos alle heuvels. Dit bespaart u een hoop inspanning wanneer het even niet meer zelf gaat. De hydraulische schijfremmen geven u een veilig gevoel. Laat u overtuigen van de vele voordelen van de Speed pedelec. Kom naar de winkel in Den Bosch. Hier mag u geheel vrijblijvend deze elektrische fiets uitproberen. Wij weten zeker dat u dan net zo enthousiast wordt als wij al zijn. 

Vul uw gegevens in

Meer weten over elektrische fietsen?

Specialist in e-mobility

Mango is al jarenlang het warenhuis voor elektrische mobiliteit voor de hele familie. Wij bieden u in onze 11 vestigingen het grootste assortiment A-merken en een uitstekende service. Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en de scherpste aanbiedingen!

Contact

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!

ons assortiment

Magazine

Alle informatie over elektrische
mobiliteit in het Mango Magazine.

Vraag nu onze catalogus aan: 72 pagina's met alle productinformatie en interessante achtergrondartikelen. We sturen u met plezier een gratis exempaar toe!

Stuur mij het Mango Magazine

Vind hier een Mango winkel bij u in de buurt

Gegarandeerd Mango

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Landelijke thuisservicedienst
  • Gekwalificeerde servicemonteurs

Meer over Mango

Meld u aan voor nieuws en win een weekendje weg!